A Britney Spears parfüm érdekes története

Britney Spears parfüm

Amerika egyik legismertebb üdvöskéje, Britney Spears egy csapásra vált népszerűvé még a 2000-es évek hajnalán. Vonzó, igazán egyedi személyisége azonnal levette a korabeli fiatalokat a lábáról és tette őket egy életre Britney-rajongókká.

A fiatal énekesnő, mint oly sok más sztár, szintén eljátszott a saját nevével fémjelzett termék piacra dobásával, így született meg a közkedvelt Britney Spears parfüm. Az első illatszer 2004-ben debütált, egy kooperáció keretén belül, a popsztár és az Elizabeth Arden divatház között.

A parfümsorozat a Curious, vagyis kíváncsiság fantázianévre hallgat.  Remekül érzékelteti e név a Britney Spears parfümök lényegégét, egy kíváncsi, bár annál ígéretesebb szárnypróbálgatás ez, aminek domináns eleme a romantikus vonás.

A Britney Spears parfümük ezen kollekciójában a magnólia illat kapja a főszerepet, ami szép tisztelgés az énekesnő előtt. A magnólia ugyanis Louisiana, vagyis Britney Spears szülőhelyének egyik jellegzetes virága. Ha kedvet kaptunk a vásárláshoz, látogassuk meg a VIP-Parfüm honlapját!