A csempefesték alkalmazásával felújíthatóak a burkolt felületek

csempefesték

Felújítási munkálatok esetén nem mindig elegendő a nyílászárók és a falak felfrissítése, mert más tárgyak is elhasználódnak idővel. Igen munkaigényes a régi lapok eltávolítása és újak felhelyezése, de a Dulux Simply Refresh csempefesték bevetésével egyáltalán nem lesz erre szükség.

A termék négyféle színben kapható, mégpedig tiszta fehérben, krémfehérben, gránitszürkében és tengerszem kékben. A vizes bázisú, szagtalan massza alkalmas a csempék mellett kerámia, porcelán és márvány bevonására is.

A csempefesték felvitele egyszerű, nem igényel különleges szakértelmet, használat előtt a csomagolás tetején található B komponenst bele kell önteni a dobozba és 2 perc alapos keverést követően már használható is.

Festőszerszámként többféle alkalmazható, mint amilyen a puha, mesterséges sörtéjű ecset vagy a 4-10 mm velúrhenger. Két rétegben kell felkenni, a kettő között eltelt kötési idő legalább 4 óra legyen! A csempefesték teljes száradásához 10 nap kell, ezt követően a kezelt felület karc- és részben vízálló lesz.