A Dobble játék a reflexek tesztelője

Dobble játék

Ha már unalmas a buli, laposodik a hangulat a kiránduláson, hosszúak a téli esték, érdemes valamilyen ütős társast előhúzni. Nos, a Dobble játék erre tökéletesen alkalmas, már a mérete miatt is, hiszen a kis helyet elfoglaló dobozában remek szórakozás van elrejtve. Ha már unjuk azokat a társasokat, amelyek órákig is elhúzódnak vagy mindössze a szerencsénket teszik próbára, akkor ez ideális lesz nekünk.

A Dobble játék ugyanis roppant pörgős és teljes összpontosítást igényel. Ha álmosan kezdünk bele, garantáltan felébredünk, mivel igen nagy koncentrációra vagy szükségünk a játék alatt. Természetesen nem kell megijedni, hiszen egyáltalán nem nehezek a szabályok, mindössze a megfigyelési képességünket teszteli és persze fejleszti.

Akár már a 6 évesek is bekapcsolódhatnak a Dobble játékba, a felső korhatár pedig a csillagos ég. Mivel 8 játékosnak is van helye benne, az egész család részt vehet egy partiban. Ha szeretnénk a reflexeinket játszva csiszolni és sasszemet szerezni, akkor semmiképpen ne hagyjuk ki!