A Dulux Konyhabútor bevetésével gyorsan újjá varázsolhatjuk konyhánkat

Dulux konyhabútorfesték

Egy új konyhabútor ára manapság egy kisebb vagyonba is kerülhet, azonban nem feltétlenül kell lecserélnünk a kedvenc bútordarabjainkat, ha picit elhasználódtak, megkopott a felületük. A Dulux Konyhabútorfesték használatával akár mi magunk is újjá varázsolhatjuk a konyhánkat, ráadásul töredékéért, mintha komplett új bútorokat vennénk.

A Dulux Konyhabútorfesték akár lakkozott felületre is közvetlenül felvihető, nincs szükség külön alapozóra. Használható festett vagy festetlen felületen, laminált bútorlapokra, MDF panelekre és kemény PVC-re. A felület megfelelő előkészítése rendkívül fontos a tökéletes eredmény szempontjából.

A lakkozott felületet csiszoljuk meg, a régi pattogzó festékfelületet távolítsuk el és az esetleges hibákat javítsuk tapasszal. A festék felhordása előtt por- és zsírtalanítsuk a felületet, legyen teljesen tiszta és száraz. Az alaposan felkevert festéket két rétegben hordjuk fel a felületre puha, mesterséges sörtéjű ecsettel vagy velúr, illetve flockhengerrel. A festett felületet 10 napig óvjuk a szennyeződéstől, karcolódástól.