A Fossil óra mesés története

fossil óra

Hallottunk már sikertörténeteket, de van egy óramárka, ami különleges sztorival bír. A nagy álmok és vágyak kibontakozása egy márka kivirágzása által. A Fossil óra vadregényes megszületése a 80-as években történt, amikor az alapító fiatalember és testvére dizájnert keresett a karóráiknak.

A szakember egy hölgy képében jelent meg, aki nemcsak a vásárlókat varázsolta el, de az alapítót is. A 30-as évek sportos Amerikáját idéző darabokat tervezett, amelyek levették a lábukról a lakosságot. A sportos, laza formatervezéssel bíró időmérőknek óriási sikerük lett. Abban az időben a vállalatok a jövőbe tekintve próbálták felkelteni a fogyasztók figyelmét, a múlthoz nyúlni ihletért nem volt jellemző, így az irányzatban konkurencia nélkül voltak jelen.

Hogy a világmárka megszületése a románcnak vagy a múltidéző trend megvillantásának köszönhető, azt döntse el mindenki maga, de egy biztos, a Fossil óra azóta is töretlenül menetel előre az óragyártók ranglistáján. Nemcsak fennmaradt, de rajongótáborát is növelte.