A futóbicikli használata örömteli pillanatokat eredményez

A csöppségek, attól a pillanattól kezdve, amikor megteszik az első lépéseiket és biztonságosnak érzik a járást, mindig mozgásban vannak. Imádják a fogócskát, a bújócskát és minden olyan tevékenységet, aminek idején mozgásban lehetnek.

A mozgékony csemetéknek a futóbicikli szerkezet 1,5 éves kortól használható és remek választás. A pedál nélküli járgány dupla hátsó kerekének jóvoltából nagyon biztonságos és könnyebbé teszi a kicsik egyensúlyának megtartását. A futóbicikli igénybevétele már egész pici kortól kezdődően hasznosnak bizonyul, hiszen az eszköz segítségével hamarabb sikerül elsajátítani és gyakorolni a pedálos változatú kétkerekű járgánnyal való közlekedést, elősegítve a későbbiekben szükséges egyensúly megtartását és a mozgáskoordinációt egyaránt.

Amikor már biztonságosnak tűnik a bringázás, akkor hagyományos módon is használható a szerkezet, ami az egyik hátsó kerék kiszerelésével érhető el. A futóbicikli hozzájárul, hogy az apróságok 3 vagy 4 éves korukban könnyedén elsajátítsák, pótkerekek használata nélkül a sikerélményt és a boldog pillanatokat okozó kerékpározás fortélyait.

Ha pici korban megszokják az egyensúlyozást, bátrabban, félelmet nem ismerve vetik bele magukat a szórakoztató tevékenység gyakorlásába. A futóbicikli ülése hosszított és kényelmet biztosít a legkisebbeknek, váza könnyű alumínium alapanyagból készül, a kerekek gumival vannak beborítva. A futóbicikli nagyméretű kerekei könnyebbé teszik a haladást az egyenetlen terepen is és könnyen átcserélhetőek. A pedál nélküli kerékpár teherbírása maximum 20 kg és 105 cm magasságig használható.