A Honeywell vízszűrő eltávolítja a szennyeződéseket

Honeywell vízszűrő

A megfelelő minőségű és mennyiségű folyadék fogyasztása az egészséges életmód egyik alaptényezője, de sajnos a vezetékes vizek hazánkban nem minden esetben ihatóak. Ennek a problémának a megoldásában a Honeywell vízszűrő tagjai képesek segítséget nyújtani, ugyanis eltávolítják a hálózatba került rozsdamaradványokat, homokszemcséket és egyéb szennyező anyagokat.

A Honeywell vízszűrő átlátszó, ellenálló műanyag szűrőcsészével van felszerelve, ez lehetővé teszi a szennyeződés mértékének a nyomon követését. Egy adott szint után, az öblítő golyóscsap megnyitásával az ide összegyűjtött üledék egyszerűen eltávolítható. A ház sárgaréz, horganymentes és belső vagy külső menettel rendelkezik.

A csatlakozóelemek is ugyanebből az alapanyagból készültek. Az evohomeshop.hu webáruházban számos modell áll ebben a kategóriában az érdeklők rendelkezésére. Megtalálhatóak itt a háztartási használatra szánt Honeywell vízszűrő típusok mellett, az ipari céloknak is megfelelő, nagyobb kapacitású darabok egyaránt.