A Jelly Belly cukorkák majdnem 50 évesek

jelly belly

A világ mindig a jó ötletekről szól. A Jelly Belly cukorkákat 1976-ban vezették be az Egyesült Államokban és azóta a világ számos országában kaphatóak. A cukorkák különlegessége, hogy a különböző ízeket egy-egy, az adott ízre jellemző színű és mintázatú cukorka rejt, így lehetetlenné téve az előre megjósolható élményt.

Nem véletlen, hogy sokszor a közös játékok alapját adja, ami sok nevetéssel és a legrosszabb esetben rosszulléttel szokott járni. Miért mondjuk a rosszullétet? Azért, mert a finom és felettébb furcsa aromák mellett, találunk hányást, romlott tojást és koszos zoknit is, így bizonyos esetekben a legbátrabbak játéka lesz. Ezeknek a különlegességeknek hála, a márka folyamatosan újít, igazából nagyon kevesen tudják felvenni velük a versenyt.

A Jelly Belly cukorkák méltányosan híresek, de természetesen a hagyományos darabokat is megkóstolhatjuk. A gyermekek mellett, az idősebbek is élvezni szokták a nassolást. Nincs más dolgunk, mint kiválasztani a kedvenc csomagunkat, akár ajándékdobozban is.