A karikagyűrű kiválasztása kulcsfontosságú momentum

karikagyűrű

Napjainkban egyre több pár dönt úgy, hogy összeköti az életét. A karikagyűrű ennek méltó jelképe. Mivel az ember életében, jó esetben csak egyszer történik meg, ezért fontos, hogy olyan kiegészítőre essen a választás, amelyik mindkét félnek tetszik.

Célszerű végigjárni az üzleteket és alaposan szétnézni annak érdekében, hogy jó döntést hozzanak a felek. Ha igazán különleges kelléket szeretne, akkor keressen fel egy ékszerkészítő szakembert! Hazánkban rengeteg profit bízhat meg ezzel a feladattal.

Ha felveszi a kapcsolatot a mesterrel, akkor egy megbeszélésre fog sor kerülni. Az elmondottak alapján tervezésre kerül a karikagyűrű. A szakértő saját kezűleg vagy számítógép segítségével lerajzolja az elképzelt ékszert.

Ezután az anyag meghatározása következik. A legközkedveltebb a fehér és a sárga és arany a párok körében. A karikagyűrű elkészítésére néhány hetet biztosan várni kell, ezért semmiképp sem szabad az utolsó pillanatra hagyni. Ha a szakember elkészítette, akkor telefonon keresztül vagy e-mail-ben közli Önnel.