A láncfűrészek alap tartozéka a lánckenő olaj

lánckenő olaj
A láncfűrésszel sokkal hatékonyabb, gyorsabb és egyszerűbb a munka, mint egy kézi fűrésszel. Persze ahhoz, hogy a masinára mindig számítani lehessen, a lánckenő olaj alapvető fontossággal bír, ezért erről megfeledkezni nem szabad. Teljesen mindegy, hogy nagyipari termelésről van szó a nyári forróságban, esetleg a fagyosabb téli hónapokban kell gondolkodni a favágásról, a munka bizony nem állhat meg.
Ugyanakkor nem szabad elfeledkezni a háztáji gazdálkodás, tüzelő előkészítés, tetőépítés folyamatairól sem. Minden ilyen helyzetben elengedhetetlennek bizonyulhat egy megfelelő láncfűrész, ami a lánckenő olaj segítségével tud kiváló munkát végezni. Hol vehető meg a kifogástalan adalékanyag?

Számtalan egyedülálló termékkel várja a klienseket a HungaroLube, aminek mindig is az volt a legfőbb célja, hogy megfelelő minőségű Evo Oils gyártmányú anyagokat garantáljon a hibátlan felhasználáshoz. Milyen előnyökkel jár a lánckenő olaj használata? Egyrészt ugye nagy fizikai erőhatások lépnek fel, amiknek az enyhítésére ez tökéletesen beválik. A gyors kopás megelőzésében segítséget nyújt az SL 55 anyag, ami jelentősen kitolja a láncok élettartamát.