A magával ragadó indukciós serpenyő

indukciós serpenyő

Az emberek szeretik úgy kialakítani a konyhájukat, hogy minden eszköz és gép használata kézenfekvő legyen. Hiszen miért akarnánk több időt tölteni a konyhában annál, mint ami elengedhetetlenül szükséges? Éppen ebben segít a prémiumminőségű indukciós serpenyő, ami időt, energiát és pénzt is spórol nekünk.

Sokan azért szeretik ezeket a fajtákat, mert nemcsak indukciós főzőlapon használhatóak. Ugyanúgy tökéletesen elkészül benne az étel elektromos vagy gáztűzhelyen is. Kifejezetten vastag talpa remekül vezeti a hőt, így gyorsan eléri a kívánt hőfokot. Továbbá, egyenletesen sülnek át benne az ételek. Az indukciós serpenyő tapadásmentes bevonattal van ellátva.

Ennek köszönhetően nem égnek rá az ételek és a tisztítása is rendkívül könnyű. Langyos vízben is elég elöblíteni, de nyugodtan berakható a mosogatógépben is. Az indukciós serpenyő teljes mértékben ergonomikus fogantyúval van ellátva. Így nem fordulhat elő az, hogy megfájduljon a keze, még nehezebb serpenyők esetén sem és elkerülhető, hogy kicsússzon az ember kezéből.