A márvány bevonatos serpenyő tökéletes választás

márvány bevonatos serpenyő

Egy olyan termékről van szó, ami nemcsak esztétikus, hanem rendkívül hasznos is. A márvány bevonatos serpenyő zsiradék hozzáadása nélkül is használható. Ez a tapadásmentes borításnak köszönhető. Az első igénybevétel előtt célszerű elmosni, hogy az esetleges szennyeződések eltűnjenek. Ehhez nincs másra szükség, mint egy szivacsra és mosogatószerre.

A további használat során elegendő leöblíteni, majd pedig egy puha kendővel áttörölni. A márvány bevonatos serpenyő könnyen megkarcolódhat, ha nem a megfelelő eszközöket használja a főzés vagy a sütés alkalmával. A fémből készült villát, kanalat, lapátot mindenképp kerülni kell! Ezeket fa, illetve műanyag kellékkel helyettesítheti.

A túlhevítés egyáltalán nem tesz jót a terméknek, így a kezelésére is figyelmet kell fordítani. Ha végzett a főzéssel, akkor várja meg, amíg teljesen kihűl. Nem ajánlatos hideg vízzel hűteni, mivel egy idő után károsodhat a felülete. A márvány bevonatos serpenyő hosszútávon a segítségére lesz, amennyiben betartja az utasításokat.