A meleg otthon kulcsa a Honeywell szobatermosztát

A termosztátok önmagukban nem képesek hideget vagy meleget termelni. Mégis, ha éppen az hibásodik meg, azonnal észrevesszük. Remek választás a Honeywell szobatermosztát ilyen esetben, mert a márka az egyik legnagyobb név a piacon.

Egy Honeywell szobatermosztát esetében, a hőmérsékletnek a szabályozása mellett, a legkorszerűbb fejlesztéseknek köszönhetően, az energiatakarékosság is nagy pozitívum. Padlófűtéshez, fan-coil típusú fűtőberendezéshez is kínálunk megfelelő megoldást.

Előszeretettel ajánljuk a programozható kiviteleket, amelyek valóban komfortossá teszik a téli mindennapjainkat. Segítségükkel egyetlen napon belül is beállítható többféle hőmérsékleti szint, hiszen éjszaka nem igényeljük annyira a meleget, mint kora reggel vagy a fürdőszoba használatakor. Bármilyen fűtésrendszerhez választható Honeywell szobatermosztát.

A különböző elveken működő kazánok szabályozását éppen úgy megoldja, mint a villamosságot használó szisztémák esetében. Bővebb információkért érdemes ellátogatni az evohomeshop.hu honlapra.