A monin szirupok a koktélok alapanyaga

monin szirupok

A koktél szerelmesei tudják, hogy az igazán zamatos ital előállításához minőségi összetevőkre van szükség. A gyümölcsös ízvilágot a monin szirupok adják. A diszkontital.hu oldalon rengeteg gyümölcsös változat megtalálható.

A legtöbbje magas cukortartalmú, de igény van a cukormentes változatra is. A koktélszakértők előszeretettel használják ezeket, mivel minőségi termékek. Egy üdítő koktél elkészítéséhez első osztályú hozzávalók kellenek.

A szirup szinte mindegyik kevert ital fő alapanyaga, ezért nem mindegy, hogy milyet választunk. Otthon is kipróbálhatjuk a következő hozzávalókkal: egy kis jég, alkohol, gyümölcsös szörp, ezeket a shakerbe összerázzuk és máris egy üdítő, zamatos italt kapunk, amiben érződik a gyümölcs valódi íze.

Gyermekeknek is készíthető alkoholmentes formában. A gyümölcsösök mellett, csokoládés, karamellás és vaníliás aroma is elérhető. A színe és az íze tökéletes harmóniában van egymással. A monin szirupok sütemények felhasználására is alkalmasak. Különböző kiszerelésekben kaphatóak.