A nagy kedvenc: a fülbevaló

fülbevaló

Az ékszerek világa számtalan különféle típust és fajtát tartalmaz, de az bizonyos, hogy egytől-egyig a testünk szépítésére hivatottak. Egy fülbevaló minden esetben öltöztet és ékesít, így igazán nagyszerű példánya a testdíszítésre használatos kiegészítőknek. A különböző webshopok, valamint az ékszerüzletek hatalmas választékkal kínálják eladásra a szebbnél-szebb darabokat.

Az arany karika, az ezüst bedugós, a fehérarany szinte biztosan minden korosztálynak megfelelő lehet, akár ajándéknak is. A sárga és a fehér színű arany még az idő vasfogának is ellenáll, ezáltal befektetésnek sem utolsó. A nemesfémből vagy orvosi fémből készült fülbevaló bátran hordható, mivel nem okoz allergiát.

Manapság már mindenre van megoldás! Például az igazgyönggyel díszített füldísz kortalan és még ízléses megjelenést is kölcsönöz. Egy divatos darab is sokat tud az öltözéken javítani. Legyen ezüst, arany, fém, köves, gyöngyös, a lényeg, hogy egy ügyesen megválasztott fülbevaló mindig beragyogja a viselőjének napját.