A nyakláncok kiválasztásának szabályai

nyakláncok

Ha szeretnénk tudni, hogy miként válasszunk magunknak vagy másnak ajándékot, akkor olvassunk tovább! A nyakláncok abba a kategóriába tartoznak, ahol nehéz mellényúlni a választás során, elég pár alapdologgal tisztában lenni. Először azt kell eldönteni, hogy milyen legyen a hossza.

A 42-50 mm inkább a hölgyeknek, az ennél nagyobbak pedig az uraknak valók. Ennek oka, hogy a nőknél gyakrabban előfordul a medál viselése és ezekkel a méretekkel a dekoltázs vonalához fog érni, így tökéletes kiegészítő.

Persze ez nem jelenti azt, hogy ne lennének kivételek, hiszen választhatunk hosszabbat és rövidebbet is. Ezután az is fontos, hogy a nyakláncok milyen anyagból készülnek.

A hagyományos sárga arany mellett, találunk fehéret és romantikus rózsaszínt is, de nem szabad megfeledkezni az ezüst és acél kiegészítőkről sem. Végül, de nem utolsósorban el kell dönteni, hogy melyik minta vagy láncszem tetszik a legjobban. Ez lehet nagyobb is, de egészen apró, csak a saját ízlésünk szab határt a lehetőségeknek.