A spirálfüzetek rendkívül hasznosak

spirálfüzetek

Ezek a kellékek sokféle kialakításban kaphatóak az üzletekben. A spirálfüzetek nagyon népszerűek a felnőttek és a gyermekek körében egyaránt. Méretben, vastagságban és színben is eltérhetnek egymástól. A termékek fedőlapja rendkívül masszív és erős, így a táskába helyezve nem fog összegyűrődni vagy elszakadni.

A borító lehet egyszínű és mintázattal ellátott. A kicsiknek különféle állatokkal, virágokkal, mesefigurákkal díszített darabokat választhat. A spirálfüzetek kockás, vonalas, valamint rajzlapos változatokban is kaphatóak. Minden típus más és más célra használható fel. A kellékeket az irodákban is előszeretettel alkalmazzák.

Egyes darabok lapjai fejlécet is tartalmaznak annak érdekében, hogy az adott oldalon fel tudja tüntetni a címet és a dátumot, így a jegyzetek bármikor könnyen megtekinthetőek. A spirálfüzetek baloldalán fémből készült spirálkötés található, aminek köszönhetően 360 fokban kihajtható. A kellékek ára egyáltalán nem magas. Ha szüksége van egy új darabra, akkor bátran rendeljen online!