A szállás Mátra több, mint megfelelő

szállás Mátra

Ősszel is vannak gyönyörű napsütéses napok, amikor úgy vágyunk egy kicsit a természetbe, akár több napra is elutaznánk, ha megfelelő szállást is találnánk. Nos, ha a hegyek közé vágyik, tudnia kell, hogy a szállás Mátra zónájában nem jelenthet problémát, hiszen a Kétkerék Vendégház minden évszakban nagy szeretettel várja a látogatókat.

Csendes, nyugodt a környezet, rengeteg túrázási lehetőség van a közelben, a szállás pedig komfortos és tiszta. Finom reggelivel szolgálnak a vendéglátók, tehát egyetlen vendég sem indul el kirándulni vagy túrázni üres gyomorral. Ez a szállás Mátra térségében minden igényt kielégítő közös konyhát is a látogatók rendelkezésére bocsájt.

Számos programlehetőség is van a környéken családosoknak, túrázóknak, bringásoknak egyaránt. A Kétkerék Vendégház sok visszatérő vendéggel büszkélkedik, ugyanis a mindennel elégedett emberek visszavágynak erre a varázslatos helyre és a kedves fogadtatás is a szívükben marad. Úgyhogy nyugodtan útnak indulhatnak, mert a szállás Mátra hegyei között biztosítva van.