A tehertaxi Budapesten mindig a rendelkezésünkre áll

tehertaxi Budapest

A zsúfolt fővárosi forgalom átláthatatlanságában kiismerni magunkat már önmagában rendkívül sok stresszel jár. Nem beszélve arról, hogyha egy méretes szállítmányt kell eljuttatunk a város egyik végéből a másikba.

Minek kínlódni, amikor a tehertaxi Budapest területén bármikor igénybe vehető, jutányos, fix áron? Pesti oldalon belül 10 000 Ft a szolgáltatás ára, míg a budai részen vagy Pestről Budára, illetve Budáról Pestre 12 000 Ft.

Tulajdonképpen nem is kell tudjunk egyebet az árakkal kapcsolatban. Az viszont sokaknak hasznos információ lehet, hogy a tehertaxi Budapest városában csak néhány tétel elszállítását vállalja, mivel egy teljes költöztetés körültekintőbb szervezést, több embert és járműt igényel. A félreértések elkerülése végett, ezért fontos közölni a részleteket a Tutiteher ügyfélszolgálatával.

A tehertaxi Budapest szakijainak köszönhetően, biztonságos körülmények között kerül elszállításra a mosógép, a ruhásszekrény vagy például a duplaajtós hűtő. Az ügyfélnek csak az adott tétel eljuttatását kell megoldania a járműig.