A tehertaxi megkönnyíti a dolgát

tehertaxi

A szolgáltatás lényege nem más, mint a nagyobb méretű tárgyak gyors és biztonságos eljuttatása a megrendelő által megadott címre. A tehertaxi éjjel-nappal igénybe vehető. A telefonos vagy e-mail-ben történő egyeztetést követően, a szakemberek a megfelelő méretű gépjárművel rövid időn belül megérkeznek. Kisebb árumennyiség esetén a sofőr egyedül végzi el a szállítást.

A vállalkozás dolgozói nem csupán a fuvarozásban lesznek a segítségére, hanem vállalják a különböző bútorok és gépek összeszerelését, illetve üzembe helyezését is. A tehertaxi gyors és kényelmes megoldást jelent. Nem kell bajlódni a cipekedéssel, ami különösen előnyös olyan épületek esetén, ahol nincs lift.

A bútorokat a munkások szakszerűen rögzítik hevederekkel, ennek köszönhetően biztosan nem sérül meg a szállítmány. Nemcsak a biztonságos rögzítésről és szállításról, hanem a tökéletes csomagolásról is gondoskodnak. A tehertaxi szolgáltatás rengeteg idegeskedéstől kímélheti meg, így mindenképpen érdemes elgondolkodnia ezen az alternatíván.