A tömörfa bútor kellemes hangulatot teremt

Tömörfa bútor

Elsősorban erről a termékről azt kell tudni, hogy rendkívül időtálló és gyönyörű. A tömörfa bútor klasszikus, valamint modern változatban is beszerezhető. Általában tölgy, akác és újrahasznosított tikfa az alapanyag, amit használnak a készítésekor. Az ápolását tekintve nagy odafigyelést igényel.

Mivel természetes anyag, ezért a színe és a szerkezete állandóan változik. Javasolt figyelni a páratartalomra, hiszen annak alakulásától függően a fa is változik, ezért nem szabad olyan helyiségben tartani, ahol az ingadozik.

Ilyen például a pince, a folyosó, stb. A tömörfa bútor biztosítja az otthonának a természetes anyagokból eredő harmóniát és a meghitt hangulatot. A megóvásával kapcsolatban azt is meg kell említeni, hogy a megvásárlást követően, néhány hétig nem ajánlott rátenni semmit. Ez azért fontos, mert így könnyebben tud szellőzni a rajta lévő pórusokon keresztül.

Néhány hét elteltével már lehet rárakni terítőt, azonban ügyelni kell arra, hogy az légáteresztő legyen. A tömörfa bútor a megfelelő odafigyeléssel hosszú évekig megőrzi a szépségét.