Alapos munkát végez a körkivágó

körkivágó

A lyukfúrás olyan feladatkör, amivel bizonyos helyzetekben muszáj szembenézni. Ha megvan a kellő gyakorlat és természetesen a professzionális felszerelés, akkor a kiváló végeredmény garantált. Az ipari gyémántszemcséket tartalmazó körkivágó jelentős fejlesztés eredményét képezi. Rég volt már az, amikor boldogulni lehetett a hagyományosnak mondható vídia fúrószárakkal?!

A hidegburkolás során használt, gyakran igen kemény anyagok, mint a gránit és márvány, már megköveteli a körkivágó termékek újabb generációjának a bevetését. De nem ez az egyetlen indok, ami miatt kedveltek a TLS termékei. A lyukfúrók ugyanis többféle méretben állnak rendelkezésre. Legyen szó néhány mm átmérőjű kábel elvezetéséről, esetleg a kád, WC lefolyó csövének telepítéséről, bármelyik mérettartományban elérhetőek a körkivágó típusok.

A munkavégzés ilyen formában gyorssá és egyszerűvé válik. Választhatóak a kínálatban olyan eszközök, amelyek vizes és száraz körülmények között egyaránt használhatóak. Kifejezetten agresszív fúrásra alkalmas körkivágó is van a palettán.