Autófólia a kényelmes vezetésért

Sokan szenvedélyesen szeretnek vezetni. Léteznek olyan módszerek, amelyekkel mindenkinek vonzóbbá lehet tenni a vezetés élményét. Az időjárásnak megfelelően váltakozhatnak a fényviszonyok, ezért gyakran érezhetjük az autófólia hiányát. A LLumar fóliák magas minőséget képviselnek és az élen járnak a szélvédő autófóliák között.

A magyar jogszabályok szerint, nem szabad teljesen besötétíteni a szélvédőt és az első oldalsó ablakokat. Viszont ezek kiválóan árnyalhatóak, ezért az erős napfény már korántsem lesz olyan zavaró, mint előzőleg.

Nyáron nagyon zavaró lehet, amikor erősen besüt a Nap az autóba, ilyenkor az UV sugarak is sokkal erősebbek, amelyek egy hosszabb út során nem túl egészségesek.

Az autófólia UV védő változatával könnyen kivédhető ez a probléma, ráadásul a kellemes árnyalatnak köszönhetően, a kilátás is sokkal kellemesebb lesz. Télen sincs ez másképp, amikor a vakító napsütés visszatükröződik a havas tájról. Ebben az esetben sem árt az autófólia. Nemcsak a kilátásra van jó hatással, de egy plusz védelmet is ad az üvegnek az autófólia.