Az Airpods Pro ár rámutat a minőségre

airpods pro ár

Ezt a fantasztikus terméket az Apple dobta piacra, ami hatalmas népszerűségre tett szert a megjelenése óta. Az Airpods Pro ár a felszereltséget tekintve egyáltalán nem nevezhető magasnak.

A minőséget minden kiegészítő esetén meg kell fizetni. A pozitívumai közé sorolható az aktív zajszűrés. Kiváló hangélményt nyújt és kényelmesen használható. A csomag tartalmazza a töltőtokot, a szilikon fülharangokat, amelyek természetesen különböző méretűek, egy USB-C átalakító kábelt és a használati útmutatót. Minél drágább variációt szerez be, annál hosszabb jótállást kap.

Az Airpods Pro ár tehát garancia szempontjából is lényeges. A működését illetően meg kell említeni azt, hogy amikor kiveszi a töltőtokból, akkor azonnal bekapcsol és csatlakozik a telefonhoz. A fülbe helyezve a hang azonnal elindul, amikor kiveszi, akkor pedig leáll.

Egyetlen feltöltéssel akár 5 órán keresztül hallgathatja a kedvenc zenéit. Nagy előnye, hogy elegendő 15 percre a tokba tenni, hogy utána akár 3 órán keresztül használhassa. Az Airpods Pro ár olykor akciós is lehet.