Az akkus fűnyíró előnyeiről röviden

akkus fűnyíró 

A szép zöld gyepszőnyeg pazar látványt nyújt. Kellemes rajta lépkedni, jó érzés rajta feküdni. De sok munkára van szükség a kialakításához és olyan eszközökre, amelyek mindig a rendelkezésünkre állnak, amikor szükség van rájuk.

Az akkus fűnyíró éppen ezért számít kiemelkedőnek, mert egyetlen gombnyomással bekapcsolhatjuk és már mehet is a munka. Ugyanolyan előnyös funkciókkal rendelkezik, mint bármelyik másik változat, azzal a különbséggel, hogy ez azonnal üzembe helyezhető.

Nem kell berántani, mint a benzinmotoros típusokat és a hosszabbító kábelt sem kell tekergetni. A Hikoki és Makita akkus fűnyírók kiemelkedőnek számítanak ebben a kategóriában, hiszen lehengerlő hatékonysággal rendelkeznek. Már csak azért is, mert az akkuk ellenére kifejezetten nagy területek lehet rendben tartani a segítségükkel.

Még mindig vannak, akik tartózkodnak az akkus fűnyíróktól, mert attól tartanak, hogy gyorsan lemerülnek. A modern technológiának hála, igen magas üzemidővel rendelkezik a legtöbb akkus fűnyíró, kiváltképp a már említett Makita és Hikoki modellek.