Az egyszerű és hatékony béta glükán

béta glükán

Az emberek széles körben túl keveset tudnak az őket körülvevő világról, elsősorban a saját testük működéséről. Kevés társasági beszélgetést hallani a béta glükán fontosságáról. Pedig érdemes volna mindenkinek tudnia, hogy az intenzív mezőgazdaságból származó növényeket, az egyéb vegyszerek mellett, bőségesen permetezik különféle gombaölő szerekkel.

A béta glükán, ami egy immunstimuláns, többek között a növényeken megtalálható gombákból származik. Ha ennek hiányában az immunrendszer nem reagál egy épp elindult kóros belső folyamatra, a dolgok könnyen nem kívánt irányba indulnak el, ami ki tudja hol áll meg.

Ugyanis a gombaölők csak a dolgukat végzik és nem tudják, hogy olyan parányi gombák is vannak az élelmiszereken, amelyek bizony nagyon hasznosak volnának. A hirdetésekben látott „irtsunk ki minden mikroorganizmust“ bizony fatális következményekkel járhat. Így nem marad más hátra, mint a béta glükán táplálékkiegészítőként való bevitele. A pontos adagolásról a weboldalunkon tájékozódhat.