Az ellenálló garázsfesték pozitívumai

garázsfesték

Előfordul, hogy a ház körüli munkák kihívások elé állítanak bennünket. Ha olyan felület festésére kerül a sor, amely nagy igénybevételnek van kitéve, ne ijedjünk meg, hiszen a garázsfesték ilyen célra a legalkalmasabb. Bátran alkalmazható kül- és beltéri betonfelületekre, autógarázs, terasz, műhely festésére.

Extra adalékkal van ellátva, amitől rendkívül kopásálló, ennek köszönhetően ellenáll a nagyobb súlyú járművek, gépek, de akár a targonca rendszeres igénybevételének is. A garázsfesték használatával olyan padlófelület hozható létre, amely egyenletes, könnyen tisztítható és nem utolsó sorban esztétikus. A használata egyszerű, első alkalommal csak fel kell keverni, és felhordható ecsettel, hengerrel, illetve szórással egyaránt.

Lakkbenzinnel hígítható, száradási ideje 3 óra. Fontos megemlíteni, hogy a garázsfesték csak megfelelően előkészített por- és olajmentes, régi festéktől megtisztított száraz felületen használható. Az alapozó festéshez 10%-os hígítással vihető fel, a rétegek száradása között 10 óra a száradási idő. A garázsfesték a felhordását kövezően nehezebb járművel 3 nap után járható.