Bautool polisztirol vágó berendezések a pontos méretezéshez

Bautool polisztirol vágó

A hungarocell alkalmazása az építőiparban nagyon elterjedt, azonban egyszerű kézi eszközökkel elég nehéz a megfelelő méret kialakítása. A Bautool polisztirol vágó megoldja ezt a problémát, ugyanis speciális kialakításának köszönhetően, alkalmas az igen precíz munkafolyamatok elvégezésére.

A beépített fűtőszál felforrósítja a vágófelületet és ily módon könnyedén keresztül tud haladni az anyagon. A kisebb Bautool polisztirol vágó berendezések pisztoly formájúak, csekély súlyúak, így akár egy kézzel is bevethetőek.

Nemcsak egyenes vonalat lehet velük létrehozni, hanem a díszítés céljaira szánt különböző formák kivágására is alkalmasak. Némelyik készletben találhatóak a kör alakú nyílások létrehozására tervezett kellékek is.

A szigetelés szempontjából feltenni tervezett panelek előkészítéséhez a nagyobb, masszívabb készülékek ajánlottak, ezek már nem kézi eszközök, hanem állványhoz rögzített formációk. Mindegyik korszerű Bautool polisztirol vágógép esetében garantált a kényelmes és gyors munkavégzés, valamint az optimális végeredmény.