Célszerű döntés a tehertaxi Budapest

tehertaxi Budapest

Előfordul, hogy mindössze egyetlen bútordarabot szeretnénk átszállítani egy másik lakásba, de a mérete miatt akadályba ütközünk. Ilyenkor megoldást jelenthet a tehertaxi Budapest területén, ami maximum 1-2 tétel esetén vehető igénybe. A Tutiteher elnevezésű céget érdemes megkeresni, mert ennek munkatársai biztosan segítenek.

Megbízható, komoly szakemberek, akik probléma nélkül oldják meg a rájuk bízott feladatot. A tehertaxi Budapest árai is megfelelőek, a pesti oldalon fix 10 000 Ft, Budán, Pestről Budára, valamint Budáról Pestre pedig 12 000 Ft a szállítás díja. Arra számítani kell, hogy ezekben az esetekben csak az autó és a sofőr áll rendelkezésre, aki kizárólag a platón pakol el, de a le- és a felrakodásban is segít.

Egyedi igények esetén, illetve akkor, ha plusz rakodó emberre is szükség van, telefonon kell egyeztetni a céggel. Célszerű igénybe venni a tehertaxi Budapest szolgáltatásait, mert így garantált, hogy nem sérülnek meg a bútorok, hanem rövid idő alatt, biztonságosan célba érnek. Keresse a céget Ön is!