Cupcake krém többféle ízben

cupcake krém

Érdemes a desszertek házilag való elkészítésével próbálkozni, meglátja, milyen egyszerűen varázsolhat az asztalra finomságokat. Most a cupcake krém otthoni kivitelezésének módját ismerheti meg, és nemsokára megtudhatja, valójában milyen problémamentes az otthoni édességgyártás.

Ez az egyszerű cupcake krém mindössze 5 összetevőből áll – vaj, porcukor, tejszín, vaníliakivonat és só. Íme, egy egyszerű áttekintés az összetevőkről, amikre szüksége lesz: sózatlan vajat használunk minden receptben, mert különben a mennyiség eltérő lehet a különböző márkák miatt.

A sótlan termék használatával szabályozhatja a só mennyiségét a cupcake krémben. Ügyeljen arra, hogy valódi vajat használjon, és ne helyettesítőt, például margarint. A porcukor segít sűríteni és édesíteni a krémet. Használat előtt mindenképpen érdemes átszitálni a porcukrot, de ha őszinték akarunk lenni, a legtöbben általában kihagyjuk ezt az extra lépést.

Ebben a cupcake krémben a tejszín működik a leghatékonyabban. Felcserélheti ugyan a tejjel, de ne feledje, hogy akkor a végeredmény nem lesz annyira krémes. A vanília kivonat azért szükséges, mert egy kis ízt ad a krémhez. Javasoljuk, hogy tiszta vanília kivonatot használjon a kívánt aroma érdekében.

Különféle kivonatokat is használhat, például mentát, mandulát, citromot stb. A só segít kiegyensúlyozni a cupcake krém édességét. Csak egy pici konyhasóhoz kell ragaszkodni, egyáltalán nem kell sok! Ez a recept azért kiemelkedő, mert bármikor megváltoztathatja, hogy különböző ízű variációkat készíthessen.