Dekoratív hatást kelt az ablakfólia

ablakfólia

Magányra vágyik? Nem kívánt kilátást kell elzárnia? Elege van a függönyökből, sötétítőkből és redőnyökből? Talán jó lenne, ha mindannyiunknak olyan szép kilátása lenne, mint amilyet az ablakfólia garantál. Ez sajnos a valóságban nem gyakran van így. Kinézünk a teraszajtón és látjuk a szomszédok lerobbant kerítését, esetleg egy téglafalat, a legrosszabb esetben pedig a szomszéd visszanéz ránk.

Ezért behúzzuk a függönyt vagy a redőnyt, elzárjuk a fényt és elfelejtjük, hogy egyáltalán van ablak. Léteznek azonban olyan megoldások, amelyek lehetővé teszik, hogy továbbra is élvezzük a fényt. Alakítsa át hétköznapiból rendkívülivé! A dekoratív ablakfólia különböző mértékű magánéletet biztosít és többféle méretben kapható, hogy megfeleljen az igényeinek.

Egyre közkedveltebb a hőszigetelt üveg

Az ablakok a hőveszteség nagy forrásai egy otthonban. De ki akar sötétben élni? Világosítsa az otthonát anélkül, hogy feláldozná az energiahatékonyságot a hőszigetelt üveg segítségével! Ezek megakadályozzák az üvegajtókon és ablakokon keresztül történő hőveszteséget. Az egységek 2 üvegtáblából állnak, amiket gáz választ el egymástól.

Az ablak kamrái közötti gáz által biztosított szigetelőréteg eloszlatja a hőátadást. A legtöbb modern otthonban és épületben hőszigetelt üvegeket használnak. Az ilyen ablakok és ajtók az egykamrás társaik előnyeit nyújtják, az energiahatékonysággal együtt, ami segít pénzt megtakarítani és lehetővé teszi a természetes fény bejutását a helyiségbe, miközben csökkenti a hideg külső hőmérséklet negatív hatásait.

Kültéri árnyékoló a forró nyári napokra

Az árnyékos kinti menedékhely létrehozása ma már könnyebb, mint valaha, mivel számos lehetőség áll rendelkezésre. Nem számít, hogy mekkora a tér vagy a költségvetés, minden területre és pénztárcára létezik kültéri árnyékoló. A napernyőktől kezdve a redőnyökig, rengeteg megoldás van arra, hogy árnyékot hozzunk létre és megvédjük magunkat, meg az otthonunkat a kemény nyári napsütéstől.

Akár azt keresi, hogyan tarthatja hűvösen az otthonát idén nyáron, akár azt, hogy a kültéri teret a legjobb szórakozóhellyé alakítsa át, a stílusos kültéri árnyékolók nem hagyják cserben. Emellett hozzájárulnak az otthonon belüli hőfok csökkentéséhez is, ami mérsékelheti a hűtési igényét, így az energiaszámlákat is. Az UV-álló szövetek pedig stílusos színek széles választékában kaphatóak.

Belső spaletta az egyedi terekért

A nappali nagyon fontos terület minden otthonban. Ezek nemcsak olyan helyiségek, ahol sok időt töltünk, hanem olyanok is, ahol szocializálódunk az esetleges látogatókkal. A belső spaletta minden bizonnyal olyan lehetőség, ami életre keltheti a belsőépítészeti exkluzivitást és megadhatja egy otthonnak azt az egyediséget, amit minden tulajdonos keres.

A stílus tekintetében azonban sok részletet kell eldönteni, ami elsőre túlterhelőnek tűnhet. A legnépszerűbb választás a fehér belső spaletta. Sokan választják ezt a természetes színt, hogy a spaletta illeszkedjen az ablakhoz. A semleges színválasztás azt is lehetővé teszi, hogy gyakran változtassa a falak színét, miközben azok fantasztikusan illeszkednek az ablakokhoz. A fehér ablaktábla több fényvisszaverődést is biztosít.