Dobble közben repül az idő

Dobble

A boltok polcain hatalmas kínálat található a társasjátékok terén. A legjobbak persze azok, amelyeket az egész család együtt játszhatja és nincsenek bonyolult szabályai. Ha ilyet keres, akkor a Dobble telitalálat lesz. Az egyik legjobb otthoni program a közös társasozás, amibe kicsi és nagy egyaránt bekapcsolódhat.

Persze az is fontos, hogy érdekes, izgalmas legyen és túl sokáig ne húzódjon el egy játszma, hiszen a kisebbek nem a türelmükről híresek. A Dobble mindezt tudja, hiszen a pörgés, teljes összpontosítás izgalmas játéka, egy-egy kör rövid ideig tart, így valóban megunhatatlan. 5 különböző játékot tartalmaz, fejleszti a gondolkodási és megfigyelési képességet.

Az azonosságokat kell felfedezni az 55 kerek lapon, ha pedig valaki talál egy képpárt, annak hangosan ki is kell mondania a nevét. A Dobble tehát szuper társas, aminek játszása közben nagyokat lehet nevetni, miközben olyan képességeink fejlődnek, mint a reakcióidő, megfigyelés, koncentráció. Ha Ön sem akar kimaradni belőle, rendelje meg az okosjatek.hu webshopból!