A Dömötör WC tartály gazdaságos választás

Egyszerűen használható, nem nagy befektetés és ráadásul tartós is. A Dömötör WC tartály öblítése nagyon okosan lett megoldva, mert nem feltétlenül engedi ki minden alkalommal a tartályban található összes vizet.

Kisebb mennyiség kiengedésére is alkalmas, amennyiben nincs szükség többre. Ennek köszönhetően, nem fogjuk feleslegesen pazarolni a vizet. A Dömötör WC tartály feltöltésére szolgáló beömlő szelep mindkét oldalra felszerelhető tetszés szerint, elvégre nem minden fürdőszoba azonos kialakítású, de így már lehetőségünk lesz a nekünk megfelelő módon felszerelni.

A fürdőszobai környezet egészen más, mint a lakás többi helyisége, ezért olyan anyagokat kell használni a berendezéséhez, amelyek jól bírják a nedvességet.

A Dömötör WC tartály esetében ez különösen igaz, hiszen fel lett vértezve a vízpára elleni szigeteléssel, illetve az öblítő szelep gyűrűje is saválló, hogy még véletlenül se kezdjen el korrodálódni, mert ez könnyen tönkretehetné a Dömötör WC tartály öblítő mechanikáját. Igazán gazdaságos választás, a tartósságának köszönhetően.