Egyre többen veszik fontolóra a dual SIM telefont

dual SIM telefon
Aki a két SIM kártyás mobiltelefon megvételén gondolkozik, de pontosan nem tudja, hogy milyen készüléket érdemes választani, jól teszi, ha ellátogat a Mobil Corner oldalára. Itt a dual SIM telefon felhozatal hatalmas, arról nem is beszélve, hogy számtalan cikk foglalkozik ezzel a témával, tanácsod adva a választás előtt.
Aki bizonytalan a kütyüt illetően, és nem tudja, hogy milyen előnyök adottak, itt minden fontos kérdésre megtalálja a választ, egyszerűbbé téve a dual SIM telefon kiválasztását. De pontosan miről is van szó? Ugye, ahogy a név is mutatja, a mobilba egyszerre két SIM kártyát is bele tehet az ember, amik külön-külön is kikapcsolhatók.

A dual SIM telefon lényege tehát, hogy este ki lehet kapcsolni a céges számot, esetleg ha a tulaj nem akarja, hogy külföldön a magyar számot hívják, akkor egyszerűen kikapcsolhatja azt a kártyát. Sokan gondolják, hogy ha egy telefon két SIM kártyával is elbír, akkor az csak alacsonyabb kategóriás lehet, azonban ez ma már egyáltalán nem helytálló. Napjainkban már megvehető a modern, számos funkcióval rendelkező dual SIM telefon is.