Egyszerűen követhető a guacamole recept

guacamole recept

Gyakran előfordul, hogy egyszerűen kifogyunk az ötletekből arra vonatkozóan, hogy milyen ételt készítsünk és tálaljunk a család elé. Ilyenkor elővehetjük akár a mexikói konyha egyik kedvencének leírását, és a guacamole recept lépéseit követve igazi ínyencséget állíthatunk elő. Az étel ideális a vegetáriánusoknak is, hiszen kizárólag zöldségeket tartalmaz.

Akkor is nyugodtan elkészíthetjük, ha vendégek érkeznek, mert kiváló mártogatós étel. Ugyanakkor bármilyen hús mellett is remekül megállja a helyét a guacamole recept alapján előállított finomság. Mindig a megfelelő alapanyag kiválasztásán múlik a siker, ezért fontos, hogy megfelelően érett avokádót válasszunk hozzá.

Nem tart sokáig elkészíteni ezt a finomságot, tehát gyors vacsorának is megteszi egy fáradt, zsúfolt nap után. Nagyon ízletes is, a magyar konyhákban valódi különlegességnek számít az avokádókrém. Természetesen lényeges a guacamole recept betartása, ha tökéletes végeredményt szeretnénk. Kiváló meglepetés lehet ez a famíliának.

Hol található az eredeti guacamole recept?

Megszámlálhatatlan recept lelhető fel az interneten, mindenféle ételnek a leírása, amelyek között vannak jól és kevésbé használhatóak. Nem biztos, hogy az eredeti guacamole recept olvasható a receptek.at weboldalon, annyi viszont bizonyos, hogy ez egy igazi autentikus darab. Mint minden más étel esetében, az avokádókrémet is sokféleképpen készítik.

Viszont az említett portálon lévő egy kipróbált recept, aminek érdemes adni egy esélyt a konyhánkban. Valószínűleg az eredeti guacamole recept is azokat a hozzávalókat tartalmazza, mint amelyek szerepelnek a weboldalon.

Ez nem más, mint az 1,5-2 darab avokádó, fél lilahagyma, 1 paradicsom, fél lime leve, kevés friss koriander, valamennyi olívaolaj és só. Ezek felhasználásával, illetve betartva a leírásban lévő utasításokat, egy könnyű, ízletes csemegét tudunk előállítani rövid idő alatt. Aztán, ha azt látjuk, hogy szeretteink jóízűen fogyasztják, akkor megtörténhet, hogy számunkra éppen ez lesz az eredeti guacamole recept. Próbálja ki Ön is!