Fapados parkoló nívós szolgáltatással

Fapados parkoló

A vecsési F.A.P. parkolóház sokaknak könnyítette meg az életét, hiszen amikor repülővel készülnek elutazni valahová, akkor itt mindig biztonságban tudhatják az autójukat. Bár fapados parkoló néven is fut, tudni kell, hogy ez a jelző csak az árakra igaz, mert a szolgáltatás színvonala ehhez képest igen magas.

Online vagy telefonon lehet bejelentkezni és az érkezési idő, valamint a járat megadása alapján már várni fogják Önt a cég kollégái. Az alapján, hogy fedett vagy szabadtéri helyet kért, máris el fogják irányítani oda, ahová a járműt hagyhatja és ahol az utazás ideje alatt végig kamerákkal fogják őrizni azt.

Így nem kell hosszú percekig vagy órákig rostokolnia a reptéren, hogy végre helyet találjon és a magas parkolási díjat sem kell kifizetnie. Hiszen a fapados parkoló munkatársai mindig tárt karokkal fogják várni és a szíves fogadtatás, valamint a nívós szolgáltatás ellenére sem lesznek óriási költségei. Sőt, még a fapados parkoló és az adott terminál közötti út megtétele sem fog plusz kiadást jelenteni, mert a fapados parkoló kisbuszokat biztosít a kliensieknek.