A fényszóró felújítás rendkívül fontos

Amennyiben autóüvegek érdeklik, két olyan megbízható típust is tudunk Önnek ajánlani, amelyeket hazánkban is forgalmaznak. Az autóüvegek és szélvédők legnagyobb részét a Saint Gobain Sekurit Autover és a Pilkington állítják elő, és mindkettőt bátran választhatja, hiszen a legtöbb autómárka is ezeket használja saját típusaikon. A Pilkington szélvédő árak nagyjából megegyeznek a Saint Gobain áraival, és mindkét konszern kiváló minőségű szélvédőket gyárt. Ezt pedig nem kevesebb mint 12 év munkatapasztalattal és több mint 15000 szélvédő beszerelése után is ki merjük jelenteni.

Természetesen vannak olcsóbb autóüveg-gyártók is, és meglehet, hogy a Saint Gobain vagy a Pilkington szélvédő árakban felettük állnak, mégsem ajánljuk, hogy az olcsóbbat válasszák, mert a minőség néhány év alatt kifizetődő lesz, ez utóbbiak ugyanis jóval tartósabbak, és kisebb az esélye, hogy le kell őket cserélni, mint olcsóbb társaikat. A Pilkington szélvédő árakról érdeklődjön oldalunkon, szinte minden autómárkára és típusra tudunk ajánlatot adni!

Bizonyára Önnek is fontos a közlekedés biztonsága és ennek érdekében rendszeresen el szokta vinni gépjárművét ellenőrzésre, karbantartásra. A kifogástalan műszaki állapot csakis sértetlen szélvédővel és fényszóróval lehet teljes. A karcos és matt fényszóró karbantartása az Autóüveg ABC szakszervizben a lehető legprecízebb módon történik. Kihangsúlyozandó, hogy kizárólag karcok, horzsolások esetén és matt felületek eltüntetésénél van lehetőség a fényszóró felújítás kivitelezésére, akkor is csak bizonyos mértékig, egyéb esetekben, mint a törés vagy a repedés, sajnos csak a csere jelenthet megoldást a problémára.

Teljes magabiztossággal állíthatjuk, hogy sokéves munkatapasztalatunknak hála, gyorsan meg tudjuk állapítani az Ön autójának gondját-baját és legalább olyan gyorsan cselekedni is. Mindehhez ajánljuk, hogy előzetesen is jelentkezzen be, mert hanem egy fényszóró felújításra igen nagy sorok állnának a szerviz bejáratánál, hiszen ez egy általunk nagyon gyakran alkalmazott eljárásnak számít. Egy autónál a teljes fényszóró felújítás akár órákig is eltarthat.