Fókuszban a csempe szintező családok

csempe szintező

Amennyiben rendelkezésre áll minden szükséges eszköz és egy nagy adag lelkesedés is, akkor kevés olyan feladat van, amit ne lehetne elvégezni. Természetesen gyakran jól jön a tapasztalt szakember bevonása, a kiváló eredmény elérése érdekében, de a hidegburkolás esetén legtöbbször bőven elég a csempe szintező jelenléte. Ezen termékek kínálata igen széles.

A piacon leginkább elterjedt a TLS-PRO nagy ékes lapszintező rendszer. Ennek egy továbbfejlesztett, kikönnyített változata a TLS BASIC, ami inkább a kisebb méretű lapok esetében alkalmas a cél elérésére. Ezen két közkedvelt csempe szintező családon kívül, még gyakran kerülnek a figyelem középpontjába a csavaros TLS-TWISTER, valamint az újra felhasználható TLS-PROPELLER típusok.

Az pedig majdnem mindegy melyik, de a csempe szintező kínálatból valamelyik legyen alkalmazva a cél érdekében! Viszont, akik már dolgoztak ezen rendszerekkel, nagyon jól tudják, hogy esetenként mire lehet támaszkodni. Kezdőként bátran kísérletezzünk tetszés szerint!