Gél lakk díszítés a legmodernebb anyagokkal

Sokan el sem tudják képzelni a manikűrt valamilyen szép díszítőelem nélkül. Egyesek a strasszokra, mások pedig a matricákra esküsznek. A gél lakk díszítés ugyanolyan lényeges fázis a körömépítésben, mint maga a zselé felvitele vagy a köröm formájának elkészítése.

Szerencsére, manapság már rengeteg kedvező megoldás létezik, nem kell feltétlenül született rajztehetségnek lenni ahhoz, hogy szebbnél-szebb mintákat alkothassunk. A megfelelő elemekkel ugyanis percek alatt fantasztikus hatást érhetünk el.

Hogy a gél lakk díszítés milyen formát ölt majd, azt minden esetben a vendégnek kell eldöntenie. A műkörmös persze adhat tanácsokat, bemutathatja a legdivatosabb termékeket.

A flitterek megunhatatlanok, mind a klasszikus, mind pedig a modern körmökön jól mutatnak. A gél lakk díszítés terén azonban üdvözölhetünk olyan új megoldásokat is, mint a chrome fólia vagy az úgynevezett broken mirror, ami törött tükör felületre emlékeztet. Bármelyiket is szeretné kipróbálni, a gellakk.com webáruházban megtalálja a szükséges kiegészítőket.