Gyors megoldást jelentenek a divat parókák

divat parókák

Előfordulhat, hogy váratlan meghívást kap egy színházba, koncertre, születésnapi partira stb. Amíg ruhája bőven akad az ilyen különleges alkalmakra, lehet a frizurája sok kívánnivalót hagy maga után. Itt jönnek a képbe a divat parókák. Ha a haj nem túl tiszta, unalmas, lelapult és rendetlen, az elronthatja az Önről alkotott benyomást és még egy jó smink sem segíthet ezen.

Ha nincs ideje még arra sem, hogy hajat mosson, nem beszélve a fodrászról, sőt, még egyszerű formázásról sem, próbálja ki a divat parókák nyújtotta előnyöket! Néhány hölgy arzenáljában több is van belőlük, különböző színekben és változatokban, valódi és szintetikus hajból. A póthaj kész frizurát jelent minden alkalomra és csak néhány percbe kerül, amíg felteszi.

Az ilyen típusú hajdíszek nagyon elterjedtek manapság és gyakran használják ezeket a különféle hajviseletek elkészítéséhez. A divat parókák természetes vagy szintetikus hajszálakból készülhetnek. A karbantartásuk nem igényel különösebb odafigyelést, mivel moshatjuk és fésülhetjük, sőt, még frizurává is formálhatjuk azokat. Hogyan? Ugyanúgy, mint a saját hajunkkal!

Mossuk ki a póthajat, viszont előtte alaposan fésüljük ki, egészen a szálak végig. Fontos, hogy a divat parókákat nem szabad dörzsölni és mosás után kétszer kell bő vízzel és jü alaposan leöblíteni. Ezután helyezzük azokat tartószerkezetre, hogy megszáradjanak. Csak ezután fésüljük át a fürtöket. A divat parókákat nedves állapotban soha nem szabad fésülni, mivel a hullámos szálak könnyen kiegyenesedhetnek.