Gyorsabb a száradás gázos hőlégfúvóval

Hőlégfúvó kedvező áron

A befejezési munkálatok során mindig várni kell, amíg az anyagok megszáradnak, megkötnek. Ez elég lassan történik a hideg, nedves időben. Viszont rengeteg időt takaríthatunk meg a gázos hőlégfúvó használatával, amivel egyszerűen felgyorsítható a száradási folyamat. Nagyobb terek, csarnokok, raktárak fűtésére egyaránt alkalmas.

A használata a kivitelezésének köszönhetően teljesen biztonságos. Nagynak és nehézkesnek tűnik, viszont a MASTER PB gázos hőlégfúvó esetében, a mérnökök gondoskodtak a mobilitásról is, ezért könnyedén áthelyezhető a kívánt helyre.

Állandó probléma szokott lenni a penészedés, ami az átnevesedett falak miatt szokott kialakulni. Hogyha szeretnénk ellene tenni valamit, akkor nem árt először kiszárítani a falakat egy gázos hőlégfúvóval, addig ugyanis hiába használunk különféle vegyszereket, a penész újra meg újra fel fogja ütni a fejét.

A gázos hőlégfúvó, a magas teljesítményének köszönhetően száraz környezetet teremt. Az akkus változat elektromos hálózat nélkül is bárhol használható.