Hasznos szolgáltatás az autó átvizsgálás

autó átvizsgálás

A munkába járás ma már nem annyira egyszerű dolog, mint az régen volt. Gyakran szükség van hozzá egy olyan járműre, amibe sok holmi elfér. Lehet az egy kombi vagy furgon, a lényeg, hogy kiváló állapotban legyen és kiszolgálja az igényeket. Sofőrként az autó átvizsgálás gyakran nem tartozik a hatáskörünkbe, ezért könnyedén megtévesztés áldozatai lehetünk.

Szerencsére ettől nem kell tartani, ha az autoallapot.hu weboldal munkatársainak a segítségére hagyatkozunk. A jól képzett és sokat látott, tapasztalt szakemberek az autó átvizsgálás terén rendkívül jártasok. Biztosan nem okoznak csalódást és megelőzik, hogy esetleg egy kimondottan rossz üzletet kössünk.

Személyes jelenlétünkben végzik el a négykerekű felmérését, de kérhető e-mali-ben a fényképes dokumentáció. Több ponton történik az autó átvizsgálás, amilyen a karosszéria, fékrendszer, motor diagnosztika. A költségek tekintetében mindenképpen jól járunk, hiszen a teljes vételár alig 1 %-a az, amibe kerül az autó átvizsgálás, viszont több 10 vagy 100 000 Ft-ot takaríthatunk meg ilyen formában.