Hasznos termék a Motip alvázvédő

Motip alvázvédő

Egy autó gyakran sokkal kitettebb a különféle sérüléseknek, mint azt elsőre hihetnénk. Bár vannak egyértelműen jól látható felületek, amelyek könnyen javíthatóak, amennyiben azokat ütődés éri, de bizonyos helyekre kevesebb figyelem esik. A karosszéria leginkább kitett és érzékeny része az alváz. Ennek megóvásában a Motip alvázvédő lesz a segítségünkre. Miért fontos figyelmet szentelni olyan felületekre, amit nem látunk?

A rendszeres használat során, az aszfaltról felcsapódó víz korróziós hatása teszi a dolgát. A másik probléma, ami felmerülhet, az egyértelműen a kőfelverődések. A Motip alvázvédő mindezekre hatékony megoldást kínál. Az anyaga révén egy bitumenes bevonatot képez, ami a nedvességgel és ütődésekkel szemben is kiválóan teljesít.

A téli hónapokban, az esetenként sózott útfelületek agresszív korróziót idézhetnek elő. Vegyük elejét a gyors amortizációnak a Motip alvázvédő bevetésével! A festett vagy nyers állapotú felületekre is ugyanolyan hatékonysággal felhordható. Utólag nem festhető, de ez legyen a legnagyobb gond, mivel a kényes részek legalább védve lesznek.