Hivatalos dokumentumot ad a magyar-francia fordító

magyar-francia fordító

Bizonyos helyekre hivatalos, máshová pedig hiteles fordítás lesz a megfelelő. Hazánkban csak egyetlen állami hiteles fordításra jogosult iroda létezik, de az általunk alkalmazott magyar-francia fordító hivatalos dokumentum kiadására jogosult. Ezek lehetnek anyakönyvi kivonatok, házasságlevelek, diplomák, különféle hivatalos igazolások stb.

Minden esetben az ilyen fajta dokumentumokat a magyar-francia fordító nemzeti színű szalaggal átkötve és hivatalos pecséttel látja el. A megrendelőnek tudnia kell, hogy ez a fajta fordítás megfelelő azon a helyen, ahová be kell adnia ezeket a papírokat. A magyar-francia fordító mindkét nyelvi irányba végez fordítást rövid határidővel, amennyiben szokványos dokumentumot fordít, hiszen ezek sablonszövegek.

Így az árúk is fix. Amennyiben olyan anyagról van szó, amelyik több időt igényel, ennek ára megbeszélés alapján történik. A francia nyelv esetében is érvényes a lektorálási lehetőség abban az esetben, ha a fordítás pontos. Amennyiben anyanyelvi szakemberünk úgy ítéli meg, hogy túl sok a hiba a beadott és lefordított szövegben, akkor a teljes díj kerül kiszámlázásra.