Hogyan alakul a T 14 trapézlemez ár?

T14 trapézlemez ár

Építkezik, felújít és trapézlemezre van szüksége? A T 14 trapézlemez jó választás, a T14 trapézlemez ár pedig meglepheti Önt. Miért ajánljuk ezt a típust és miért kedvező az ára? A T 14 kiváló választás abban az esetben, ha Ön kifejezetten széles alkalmazási körrel rendelkező alapanyagot szeretne felhasználni a projektjében.

Ha ismeri a különböző trapézlemez típusokat, akkor jól tudja, hogy a T14-es, a T7-es trapézlemezhez hasonlóan használható kerítéselemnek, homlokzati burkolásra, tetők és oldalfalak burkolataként vagy akár mennyezetek és garázsajtók kialakítására is. Az egyik különleges előnye ennek a trapézlemez típusnak, hogy a borítás színében és a hátoldalán is használható.

Többféle bevonattal érhető el, amelyek különböző hosszúságú garanciát jelentenek. Csak Önön múlik, hogy melyiket választja. A T14-es fedőszélessége 1100 mm, a teljes szélessége nagyjából 1161 mm. A maximális ajánlott lemezhossz 8000 mm, a lemez vastagsága 0,5 és 0,6 mm és a profilmagasság 12 mm. Sokoldalú, könnyen szerelhető és dekoratív.

A T14 trapézlemez ár pedig, mint ahogy a trapézlemezeké általában, minden más építőanyagnál kedvezőbb. Amennyiben Önnek trapézlemezre van szüksége, adja le rendelését közvetlenül a Turbo Pegazus Kft. weboldalán, vagy látogasson el a mikepércsi, több mint 4000 négyzetméteres telephelyünkre, és válassza ki az Önnek megfelelő trapézlemezeket a szakértő kollégánk segítségével!