Imagine társasjáték átlátszó kártyákkal

Imagine társasjáték

A termék erőssége egy nagyon eredeti ötletben rejlik. Igen, már vannak olyan játékok a piacon, amelyekben átlátszó kártyák vannak. De ez nem változtat azon a tényen, hogy valószínűleg ez az első alkalom, amikor ezeket egy improvizációs játékban használják.

Az Imagine társasjáték során szavakat kell kitalálni, amelyeket az egyik személy az átlátszó kártyák segítségével mutat be. Mit találunk a lapokon? Ikonokat és szimbólumokat.

Ezek néha egészen egyértelműek, mint például egy könyv, óra, férfi vagy esernyő. Néha viszont absztraktabbak. Mi a helyzet az Imagine társasjáték minőségével? Sokan attól tartanak, hogy az átlátszó kártyák túl puhák vagy rugalmasak lesznek. Viszont már az első játéknál kiderül, hogy elég jól tartják magukat, még a gyermekek kezében is.

A meglehetősen jó anyagnak köszönhetően, amiből az Imagine társasjáték készült, nem veszel majd észre semmilyen kellemetlen nyomot a lapokon néhány lejátszott játék után. Összefoglalva, az Imagine társasjáték nagyon eredeti variációja a hagyományos szójátékoknak.