Jól körülírhatóak a hajritkulás okai

hajritkulás okai

Számtalan oka lehet az erős hajhullásnak, de szerencsére, a hajszálak hirtelen megfogyatkozása a legtöbb esetben visszafordítható folyamat. Mindkét nem tagjainál előfordulhat ez a rendkívül kellemetlen gond, amit mindenki a lehető leghamarabb meg akar szüntetni. Sokrétűek lehetnek a hajritkulás okai, gyógyszerek mellékhatása, a hajhagymák működéséhez szükséges tápanyagok hiánya, gyulladásos góc a szervezetben, hirtelen hormonális változások, olyan betegségek, mint például a pajzsmirigy működésének zavarai, a fejbőr kóros elváltozásai egyaránt okozhatják a bajt.

Viszonylag könnyen rájöhetünk, hogy mi okozza a bajt és azonnal elkezdhetjük a kezelést. A legjobb, ha natúr termékekkel tesszük ezt. Természetesen a hajritkulás okai azok, amiket meg kell szüntetni legelőször. A leggyakoribb oka az egészséges hajnövekedéshez szükséges tápanyagok hiánya a szervezetben, helytelen táplálkozás, drasztikus fogyókúra stb. Ha a hajritkulás okait megszüntetjük, akkor a legtöbb esetben a nagymértékű hajvesztés is megszűnik.

Hajszálerek keringésének javítása fájó lábakon

Sajnos ez a probléma is rengeteg embert érint Magyarországon, hiszen sokunknak olyan jellegű a munkája, hogy állással, cipeléssel vagy megerőltető mozgással keressük a mindennapi kenyerünket, így már egészen fiatal korban is jelentkezhetnek vékony visszerek a lábakon. Megvalósítható a hajszálerek keringésének javítása természetes úton is, ehhez csak a Varga Lábápoló Sprayt szükséges rendszeresen használni. A készítmény tiszta növényi kivonatokat tartalmaz, aminek köszönhetően gyors felfrissülést nyújt a fáradt, elnehezült, túlerőltetett alsó végtagoknak.

Az alkalmazása sem igényel sok időt, mindössze néhány másodpercet. Egyik fő hatóanyagával, a csalánkivonattal a hajszálerek keringésének javítása biztosan jó eredményt hoz. A csalánt a népi gyógyászatban már évszázadok óta használják, mert csípős levelei irritálják a bőrt, aminek következtében a hajszálerekbe áramló vér mennyisége megnő. Egyéb jótékony összetevőket is tartalmaz a Varga Lábápoló Spray, amivel a hajszálerek keringésének javítása egyszerűen és gyorsan megy.