Jól néz ki a konyhasziget és asztal egyben

konyhasziget és asztal egyben

A konyhasziget rendkívül praktikus megoldást nyújt arra, hogy főzés közben is együtt lehessen a család, illetve számtalan más előnye is van. A konyhasziget és asztal egyben leleményes megoldás, ami ha jól van megtervezve és kivitelezve, bámulatos végeredményt hoz. Nem kizárólag a nagyobb helyiségek privilégiuma ez a remek megoldás, sőt, mivel eleve a helytakarékosság funkcióját tölti be, hatalmas segítséget főként a helyszűkével küszködők kapnak általa.

A beépített konyhai gépeknek, edényeknek, készleteknek kiváló tárolási helyet biztosíthatnak az okosan elrendezett polcok. Amennyiben a konyhasziget és asztal egyben oldalsó polcokkal is el van látva, helyet biztosíthat a dekorációs tárgyaknak is. Ide kerülhetnek a bögrék, szakácskönyvek vagy a dekoratív süteményes dobozok.

Különleges kombinációja az étkezőasztal komfortjának és a kényelmes konyhai tevékenységnek, ami lehetővé teszi, hogy ugyanazon a felületen készüljenek el az ínycsiklandozó falatok, amin később a családtagok közösen elfogyasztják. Az elrendezés egyfajta meghittséget nyújt az adott otthonnak, vidékies, rusztikus bájt kölcsönöz a belső térnek.

Természetesen, a konyhasziget és asztal egyben a konyha, a lakás stílusához kell passzoljon, máskülönben nem lesz ideális az összhang. Szerencsére, igazán változatos stílusban és kivitelezésben képviselteti magát, így a gazdag felhozatalban mindenki rábukkanhat az optimális modellre. Például az amerikai konyhákban a konyhasziget és asztal egyben trendi térelválasztóként is működik. Amennyiben az asztal kihúzható, még több helyet nyerhetünk, ha vendégek érkeznek.