Kedvelt mindennapi kiegészítő a karkötő

karkötő

Ha először találkozunk valakivel, akkor gyakran a kezét vesszük leginkább szemügyre. Ha a csuklón egy szép és igényes karkötő díszeleg, biztosan elnyerjük a másik fél tetszését. Megszámlálhatatlan stílus létezik belőle a piacon. Vannak egészen hétköznapi darabok, amelyek segítenek feldobni a mindennapokat és vannak olyanok, amelyek az ünnepélyes külsőnk fényét tovább emelik.

A magasabb nívójú kiegészítők valamilyen nemesfémből készülnek. Igény szerint lógó kiegészítővel vagy köves díszítéssel. Manapság számos ékszerkollekció készül úgy, hogy egymáshoz illő nyakláncot, karkötőt és fülbevalót tartalmaz. Természetesen, aki jó ízléssel van megáldva, különböző típusú és stílusú darabokat is remekül tud kombinálni.

Vannak, akik a letisztult formát képviselő Fossil kiegészítőkre szavaznak, másoknak a hétköznapokból is elengedhetetlen a Pandora vagy Swarovski márka által nyújtott csillogás. A karkötő a nyári, sőt, az esküvői ruházatunkat is remekül kiegészíti és feldobja. Csak a saját igényeinket kell figyelembe vennünk.