Kellemes környezetet nyújt a babafészek

babafészek

Amikor babát vár, sok várandós anyuka próbálja átgondolni, hogy a kórházból való hazamenetel után miként fog kinézni a csecsemő ellátása és milyen felszerelések segítik őket abban, hogy folytathassák az életüket, kényelmes környezetet teremtsenek maguknak és a csöppségnek. Ilyenkor az utóbbi időben híressé vált babafészek nagy segítséget jelent. Ez a puha kuckó hipoallergén szálakkal van kitömve és úgy néz ki, mint egy matrac. A babafészek lekerekített peremmel rendelkezik, ami a jobb alátámasztás érdekében rugalmas zsinórra van szerelve.

A termék elég alacsony és szilárd ahhoz, hogy ne jelentsen veszélyt, ha a baba eldől és az arcát véletlenül beleüti. Mi a célja a babafészeknek? Az, hogy be lehet tenni a kiságyba. Régóta tudjuk, hogy a csecsemők a születésük után pozitívan reagálnak azokra a körülményekre, amelyek az anyaméhbéli életüket utánozzák. Ezek közé tartozik a ringatás, az anya melegsége és a fizikailag zárt tér érzete körülöttük. A babafészek, mint a gondoskodó anya karjai, biztonságérzetet nyújt az újszülöttnek, miközben jót alszik.

Kókusz pólya a biztonság és a kényelem érdekében

Míg régebben az volt a szokás, hogy a babát a kórházból takaróba burkolva vitték haza, manapság már kényelmes és szép alkalmatosságokat használnak erre a célra. A kókusz pólya éppen ilyen kiegészítő, ami a baba hátát is alátámasztja és a betétje kívánság szerint eltávolítható. A kókusz pólya egy továbbfejlesztett változata annak a dolognak, amivel egy anyukának a gyermeke születése után rendelkeznie kell. Tökéletes a baba etetéséhez, altatásához, hordozásához és szeretgetéséhez.

Az első 2-3 hónapban a termék kiválóan fogja a babát szolgálni és miután kinőtt belőle, nagyszerű takaró lesz a babakocsiban, később pedig, a kókusz betét eltávolítása után, játszószőnyeg lehet a padlón. A kókusz pólya megfelelő hosszúságú szalaggal rögzíthető, aminek köszönhetően a gyermek méretéhez igazíthatjuk. A tökéletesen megválasztott vastagságú tölteléknek köszönhetően, a pólya minden évszakban használható. A kókusz pólya kialakításának köszönhetően, az anyuka könnyen behelyezheti és kiveheti a merevítő alátétet.